نکات فنی

یکی از مهمترین مباحث در تاسیسات و به ویژه تهویه مطبوع کانالی توجه به نکات فنی و عیب یابی در تمامی مراحل طراحی و محاسبه ، اجرا و پشتیبانی  می باشد 
در این راستا شرکت سفیر ارم سعی دارد با توجه به اهمیت موضوع به طرح نکات فنی، معایب و اشکالاتی که در مراحل مختلف از طراحی تا نصب روی میدهد پرداخته و راهکارهای حل آنها را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهد . امید است مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد .
خواهشمندیم با ارسال نظرات ، انتقادات و پیشنهادات و همچنین ارسال هرگونه مطالب جدید در راستای مباحث مطرح شده ما را در ارتقائ سطح فنی این قسمت یاری فرمایید .
هواگیری
یکی از رایج ترین مشکلات سیستمهای گرمایش که از طریق آب داغ اتفاق می افتد وجود هوا در سیکل گردش آب در لوله ها می باشد . وجود این هوا مانع چرخش آب در مبدلها شده و مسیر آب بسته می گردد . که در اصطلاح عامی تکنسینهای تاسیسات سیفون می شود این بدین  معناست که  در صورت عدم دقت در طراحی و نصب تجهیزات لوله کشی فضاهایی بوجود می آید که امکان گیر کردن هوا در آنجا وجود دارد و به علت آنکه آب پشت هوا نیز دارای فشارمی باشد مانند کویلها ، هوا اجازه گردش آب را نداده و کویل و مبدل سرد می شود .
شما برای حل این مشکل در جاهایی که این امکان وجود دارد باید از شیر هواگیری اتومات استفاده کنید .
در بعضی موارد در استفاده از لوله های پلیمری دقت نمی شود و بعضی از خمشها باعث گرفتگی هوا می گردد و چرخش آب داغ را دچار مشکل می کند .

 

شرکت سفیر ارم برای هواگیری بهتر و راحت تر در دستگاههای ایرکاندیشن کانالی یک شیر هواگیری اتومات در قسمت لوله خروج آب کویل ، بالای کویل آب داغ نصب می کند. این امر باعث می گردد که در شروع فصل زمستان تمامی مبدلهای آب داغ موجود در دستگاهها به طور خودکار هواگیری شود و نیازی به مراجعه تکنسینهای فنی شرکت و پرداخت هزینه اضافی جهت خدمات یا ایاب ذهاب تکنسینهای شرکت نیست .





عکس فوق رایزرهای لوله آب گرم رفت و برگشت و نحوه اتصال آنها را به صورت سه بعدی در یک پروژه اجرا شده نشان می دهد .
لوله های با رنگ آبی ، لوله های برگشت و لوله های با رنگ قرمز ، لوله های رفت می باشند . که در بالاترین نقطه از یک شیر هواگیری اتومات استفاده شده تا هوای موجود در لوله ها تخلیه گردد .